Runbook

Checklistmanager

Het afsluiten van een financiële periode van bedrijven en organisaties vereist betrouwbare coördinatie van de gegevens van alle betrokken partijen. Runbook Company heeft een innovatieve ‘checklistmanager' ontwikkeld waarmee alle gegevens, zowel binnen als buiten de IT-systemen, in één ‘run' worden gecontroleerd op correctheid zodat ze meteen kunnen worden gebruikt voor consolidatie.

Runbook Company BV

SAP ERP-systemen

De software van Runbook is ontwikkeld binnen de standaard voor SAP ERP-systemen. Aan deze beproefde systematiek heeft Runbook een nieuwe functionaliteit toegevoegd. Deze software is enig in zijn soort en gecertificeerd en volledig goedgekeurd door SAP. Hierdoor heeft Runbook toegang tot alle multinationals en andere bedrijven die gebruik maken van SAP.

Risicobeheersing

Runbook Company legt de nadruk op transparante risicobeheersing van het financiële  bedrijfsproces. In een mondiale economie is eenduidigheid bij het verstrekken van de financiële informatie en het afleggen van financiële verantwoording een ‘must'. Bedrijven, kunnen dan feitelijk niet zonder de geautomatiseerde checklist van Runbook Company.

www.runbook.com

 

 

 

 

High Tech

Neem voor meer informatie over deze participatie contact op met:

ir. T.J. Paffen (Tom)
senior investment manager
06 28 87 60 88