Werken bij PPM Oost

PPM Oost is een platte organisatie met voornamelijk hoog opgeleide professionals.

Onze organisatie is kennisintensief en continu in verandering.

Bij ons werken mensen die

  • projecten razendsnel analytisch doorgronden
  • openstaan voor verandering
  • een lenige geest hebben
  • van avontuur houden

Bekijk hier onze actuele vacatures

Wat wij van jou verwachten?

Het delen van kennis en vakmanschap zien wij als vanzelfsprekend. Onze investment managers vormen het hart van onze organisatie. Zij verbinden PPM Oost met onze klanten. Zij nemen niet alleen het initiatief, maar vooral het voortouw als “de trekkers” van financieringsprojecten. Of het gaat om acquisitie of (fonds)beheer, innovatieve bedrijven inspireren ons tot maximale prestaties. Keer op keer. Samen met ondernemers ontwikkel je financiële business plannen. Je zoekt en vindt de juiste financieringsmogelijkheden en/of mede-investeerders voor waardecreatie. Samenwerken, onderhandelen, deals sluiten, netwerken, inspireren, visie ontwikkelen en van daaruit handelen. Werken binnen PPM Oost is vooral leren en jezelf al werkend verder ontwikkelen. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij zich hierin herkennen.

Regionaal netwerk

PPM Oost is - als onderdeel van Oost NV - een typische netwerkorganisatie; sterk ingebed in de regio als intermediair tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Wij bieden toegang tot een breed regionaal netwerk, maar ook daar buiten. Want we denken (inter)nationaal in het belang van onze regio.

Open sollicitaties

PPM is zich momenteel sterk aan het ontwikkelen. Open sollicitaties van ervaren investment managers met specifieke ervaring in één van onze sectoren zijn op dit moment zeer welkom.
U kunt hiervoor het reactieformulier gebruiken.