Visie

Elk bedrijf maakt een ontwikkeling door en voor elke fase bestaan andere financieringsbehoeften.

Ondernemers die risicokapitaal nodig hebben, hebben niet alleen behoefte aan geld, maar ook aan weloverwogen adviezen en begeleiding. PPM Oost is een betrouwbare partner die klaar staat voor ondernemers die op een gezonde manier hun nek durven uitsteken.

PPM Oost werkt met geld van de overheid met als opdracht te investeren in bedrijven die door hun activiteiten bijdragen aan een florerende economie in Oost-Nederland. Door die bijzondere opdracht is PPM Oost bereid bij het financieren van veelbelovende en innovatieve bedrijven meer risico's te nemen dan andere, meer commerciële participatiemaatschappijen. Voor de rest gelden de gewone regels voor het verstrekken van risicokapitaal. Bij PPM Oost zijn ondernemers dus niet goedkoper uit, maar wel beter. Want als ondernemers durven en doen, durven wij ook en doen we zeker mee!

Durven en doen

Ondernemen is een vak apart. Ondernemen is anticiperen op nieuwe of veranderende markten, omgaan met ontwikkelingen die niet altijd voorspelbaar zijn. Dat maakt ondernemen riskant en alleen geschikt voor wie lef heeft en de handen uit de mouwen wil steken. Kortom: durven en doen.