Sectoren

PPM Oost investeert in kansrijke bedrijven die zich profileren als voorloper of trekker van de regionale economie in de provincies Gelderland en Overijssel.

PPM Oost investeert met name in bedrijven binnen de sectoren:

Maar ook innovatieve MKB-bedrijven in andere sectoren behoren tot onze doelgroep, indien zij gevestigd zijn in Overijssel of Gelderland. Ontwikkelt uw bedrijf een nieuw product en wilt u hiermee voorop lopen in uw sector? Heeft u een businessplan en een financieringsbehoefte van maximaal € 2,5 miljoen? We zijn continu op zoek naar innovatieve bedrijven ter stimulering van werkgelegenheid en regionale economische groei. Lees meer over ons aanbod voor ondernemers...

Wanneer bent u innovatief?

Innovatie of vernieuwing is het invoeren van nieuwe ideeën, goederen, diensten en processen. Het proces van innovatie draait om dingen op een nieuwe (en zo mogelijk ook betere) manier aan te pakken.

Belangrijk is dat u als ondernemer aan PPM Oost duidelijk kunt aangeven wat het onderscheidend vermogen van uw product of concept in de markt is. Na een grondige analyse kunnen we u helpen uw dromen te realiseren door risicokapitaal te verstrekken maar ook door u met relevante adviseurs en netwerken in contact te brengen.

PPM Oost richt zich op versterking van bedrijfsontwikkelingen in de provincies Gelderland en Overijssel; uw bedrijf zal dus ook hier gevestigd moeten zijn of gaan worden om voor een participatie in aanmerking te kunnen komen. Verder onderzoeken we de marktkansen, de kwaliteiten van het managementteam, technische en juridische zaken, het verdienmodel, enzovoorts.

Lees meer over onze werkwijze...