Jaarcongres Gelders Energieakkoord

Energie delen via internet zoals we informatie met elkaar delen? Dat is over 10 jaar heel gebruikelijk, voorziet de Amerikaanse visionair Jeremy Rifkin. We zijn er erg trots op dat hij op woensdag 10 mei onze hoofdgast is bij het jaarcongres van het Gelders Energieakkoord. Tijdens het congres neemt Rifkin je mee in zijn ideeën over de enorme digitale en economische verschuivingen, die dichterbij zijn dan we denken. Tijdens het programma delen alle deelnemer hun ideeën over de nabije toekomst en geeft Rifkin feedback.

Dagvoorzitter Iwan Göbel en sidekick Sarah Monkau leiden het programma dat er als volgt uit ziet:

17.00 uur Ontvangst bij Industriepark Kleefse Waard met een lichte maaltijd
18.00 uur Welkom door dagvoorzitter Iwan Göbel en de kinderen van het jeugdcongres.Welke ideeën hebben zij voor de volwassenen? Vervolgens word je bijgepraat over de stand van zaken van het GEA.
18.30 uur Amerikaanse visionair Jeremy Rifkin over ‘the internet of things’ en zijn visie op de nabije toekomst van energie.
19.30 uur Vragen aan Jeremy Rifkin, onder leiding van Sarah Monkau
19.45 uur Pauze
20.00 uur Aan de slag! Brainstorm op thema over de nabije toekomst. We delen creatieve ideeën en originele oplossingen. Rifkin geeft feedback op deze ideeën. De uitkomsten vormen een basis voor de innovatie-opgave binnen het GEA.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via de website van het Gelders Energieakoord. De entree bedraagt € 47,50 incl. btw. Deelnemers aan de GEA-programmatafels hebben gratis toegang (uitnodiging met relatiecode is via Basecamp verzonden).

Datum: 
10 mei 2017 - 17:00
Locatie: 

Arnhem